- فروشگاه
- جستجو
- کتابخانه
- تنظیمات
- دانلود
- ویدئوهای انگیزشی
نمیدونی چه کتابی بخونی؟
ما در اینستاگرام ذهن بهترین کتابهای توسعه فردی و کسب و کار رو بهتون معرفی می کنیم
خلاصه کتاب شرکت خلاقیت
/
6,900 تومان
/
خلاصه کتاب شرکت خلاقیت
خلاقیت یکی از آن عناصری است که میتواند مانند سوخت جت برای هر کسبوکاری عمل کند. بعید است کسبوکاری را شروع کنید و اهمیت این عنصر را درک نکرده باشید. اگر خواستار تمایز میان رقبا و جلو زدن از بقیه هستید، باید چیزی متفاوت ارائه کنید که توجه دیگران را جلب کند. این همان خلاقیت است. خلاقیت به شما کمک میکند که بتوانید مشکلاتتان را به بهترین شکل ممکن از میان بردارید و برای هر مسئله راهحلی ارائه دهید. اما چطور میتوان خلاقیت را فعال کرد و آن را در کسبوکار بهکار برد؟ بعید میدانم که شرکت پیکسار را نش
شناسنامه خلاصه کتاب شرکت خلاقیت
عنوان کتاب: شرکت خلاقیت عنوان کتاب به زبان اصلی: Creativity INC.: Overcoming the Unseen Forces That Stand in the Way of True Inspiration نویسنده: اد کاتمول و ایمی والاس نوع کتاب: خلاصه کتاب صوتی امتیاز کتاب: ۴.۷ از ۵ (Amazon)، ۴.۲ از ۵ (Good reads)، ۴.۷ از ۵ (Audible)
اهداف خلاصه کتاب شرکت خلاقیت
یکی از مهمترین چیزهایی که قرار است در این کتاب بخوانید و یاد بگیرید، ضرورت بهکارگیری خلاقیت در کسبوکار و اهمیت آن است. شما در این کتاب خواهید آموخت که چطور بتوانید خلاقیت را در خودتان بارور کنید و آن را در کارتان بهکار بگیرید. اد کاتمول در کتاب شرکت خلاقیت به شما میاموزد که چطور موانعی که در مسیر الهامگیری شما قرار دارند را بردارید و مشکلاتتان را با خلاقیت از بین ببرید. این کتاب که نوعی بیوگرافی کوچک از پایهگذار شرکت پیکسار است، به شما خواهد آموخت که چطور مدیران این شرکت توانستند در مدتی کارشان را به اوج و شهرتی جهانی برسانند. اگر دوست دارید در کارتان موفق شوید و با عنصر خلاقیت خودتان را درمیان رقبا متمایز کنید، خواندن این کتاب منبع الهام خوبی برای شما خواهد بود.
درباره نویسنده خلاصه کتاب شرکت خلاقیت
اد کاتمول بنیانگذار شرکت پیکسار و یکی از چهرههای سرشناس دنیای کامپیوتور محسوب میشود. کاتمول در ۳۱ مارس ۱۹۴۵ در ویرجینای غربی متولد شد. کاتمول کارشناسی خود را در رشته فیزیک و علوم کایوتری از دانشگاه یوتا دریافت کرد و بلافاصله در حزه تحصیلی خود مشغول بهکار شد. کاتمول در ۱۹۸۶ شرکت پیکسار را تاسیس کرد. او برای تلاشهای خود در راستای طراحی سهبعدی انیمیشن جایزه تورینگ را که یکی از جوایز معتبر دنیای هوش مصنوعی است را دریافت کرد. ایمی والاس در ۳ جولای ۱۹۵۵ متولد شد. او نویسنده اصلی کتاب شرکت خلاقیت است و به سبب وشتن این کتاب به شهرت رسیده است.
نقد خلاصه کتاب شرکت خلاقیت
پیکسار یکی از سلاطین بیچون و چرای صنعت انیمیشن است. این شرکت نزدیک بیست سال است که بر این صنعت حکمروایی میکند و داستان اسباببازی، والای، بهدنبال نمو، کارخانه هیولاسازی، کوکو و اینساید اوت از معروفترین تولیدات این شرکت هستند. تولیدات پیکسار توانستهاند حدود سی جایزه اسکار کسب کنند و میلیونها دلار بفروشند. بدون شک پیکسار میتوانند نمادی بر خلاقیت باشند. و حالاف مدیر این شرکت بزرگ تصمیم گرفته است تا درسهای خلاقیت را به خوانندگان خود آموزش بدهد. اد کاتمول در کتاب شرکت خلاقیت ایدهها و تکنیکهایی را ذکر کرده است که توانستهاند سوداوری زیادی برای این شرکت داشته باشند و بهکارگیری آن میتواند روی هر کسبوکاری جواب دهد او درسهایی را در این کتاب به خواننده آموزش میدهد که میتوانند مانیفستی برای رهبری و مدیریت کسبوکار باشند و اگر دوست داشته باشید به مدیر موفقی تبدیل شوید، به شما کمک زیدی خواهد کرد. توصیه میکنم این کتاب را بخوانید تا با ایدههای ذهنی یکی از خلاقترین مدیران دنیای انیمیشن آشنا شوید.
جوایز و دستاورد های خلاصه کتاب شرکت خلاقیت
کتاب شرکت خلاقیت توانست در فهرست پرفروشترین کتابهای نیویورک تایمز قرار بگیرد. این کتاب توسط وبسایتهایی مانند امازون، فایننشال تایمز، وال استریت ژورنال و پابلیشرز ویکلی مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.
این کتاب مناسب چه کسانی است؟
اگر به مباحث مدیریتی علاقه دارید، خوب است که کتاب کارخانه خلاقیت را بخوانید. این کتاب برای همه کارفرمایان و مدیران کسبوکار که بهدنبال برتری دادن کسبوکارشان در میان رقبا هستند جالب و مفید خواهد بود و همه کسانی که دوست دارند خلاقیت به بخشی از زندگیشان تبدیل شود، باید این کتاب را بخوانند.
صاحب نظران راجع به کتاب چه می گویند؟
ممکن است که این کتاب بهترین کتاب تجاری باش که تاکنون نوشته شده است. (نشریه فوربس) دستیابی به موفقیت چشمگیر درحالیکه به بالاترین استانداردهای هنری پایبند است، ترفند خوبی است و پیکسار با رهبری خلاقانه و تعهد مداوم خود به نوآوری آن را به کار گرفته است. خواندن این کتاب برای هر مدیری لازم است. (چارلز دهیگ) در بسیاری از اوقات، ما به دنبال حفظ وضعیت موجود هستیم. این کتاب، اثری درباره شکستن آن است. (ست گادین) شرکت خلاقیت عملی رین و عمیقترین کتابی که تا کنون توسط شخصیتی عملگرا و با موضوع خلاقیت نوشته شده است. (پروفسور گری پی پیزانو) کاتمول با داستانهای شگفتآور خود درباره چگونگی تولید فیلمهای پیکسار و مبارزات مالی آن، دیدگاههای خوبی درمورد استفاده از استعدادها، اجیاد تیم، محافظت از روند خلاقیت، ارتباطات صریح و... دارد. افراد خلاق و مدیران و هر کسی که میخواهد در محیط خلاقانه کار کند، از این کتاب لذت خواهند برد و الهام خواهند گرفت. (پابلیشرز ویکلی) بسیاری تلاش کردهاند که الهام و خلاقیت را فرموله و طبقهبندی کنند. درعوض آنچه کاتمول بهاشتراک میگذارد، واقعیت او است. او در این کتاب با صداقت کامل نمونههایی را نشان میدهد که چگونه به روش خود کارتان را مدیریت کنید و چگونه انسجامی خلاقانه از هنر، تجارت و نوآوری را تحقق ببخشید. (جرج لوکاس)
بخش هایی از متن کتاب
این ساده به نظر میرسد به دیدگاههای دیگران احترام بگذارید! ولی عملینمودن آن در کل شرکتتان میتواند فوقالعاده دشوار باشد. دلیلش این است که وقتی ما انسانها چیزهایی را میبینیم که مدلهای ذهنیمان را مورد چالش قرار میدهد، معمولاً نه فقط در برابر آنها مقاومت میکنیم، بلکه آنها را نادیده میگیریم. این بهطور علمی ثابت شده است. مفهوم "جهتگیری تأییدی" تمایل مردم به ترجیح اطلاعات، درست یا غلط، که عقاید پیشینشان را تأیید میکند در دههی ۱۹۶۰ توسط پیتر واسن، یک روانشناس بریتانیایی، معرفی شد. واسن یک سری آزمایشات مشهور انجام داد تا کاوش کند که مردم چگونه به دادههای متناقض با آنچه که فکر میکنند واقعیت دارد، اهمیت کمتری میدهند. انگار که نیاز به شواهد بیشتری داشتیم که آنچه نهفته است میتواند باعث شود نتیجهگیریهای اشتباهی کنیم. اگر مدلهای ذهنی ما صرفاً تخمینهایی از واقعیت هستند، پس نتایجی که میگیریم، به ناچار در معرض خطا هستند. برای مثال تنها چند کلمه که توسط شخصی نزدیک به ما بر زبان آید، میتواند سنگینی بسیاری با خود داشته باشد، ولی همان کلمات اگر توسط یک غریبه بر زبان آید، هیچ واکنشی در ما برنمیانگیزد. در مشاغلمان ممکن است دعوتنشدن به یک جلسه را بهعنوان تهدیدی برای خودمان یا پروژههایمان برداشت کنیم، حتا وقتی هیچ تهدیدی مدِ نظر نبوده باشد. اما چون اغلب نواقص موجود در استدلالها یا حتا جهتگیریهای خودمان را نمیبینیم، بهآسانی ممکن است گمراه شویم، درحالیکه کاملاً متقاعد شده باشیم که ما تنها افراد عاقل در آن اطراف هستیم. برای اینکه به شما نشان دهم که این نوع از توهم چگونه بر محل کار حاکم میشود، میخواهم داستانی از یک اشتباه را که در روزهای اولیهی پیکسار مرتکب شدیم، برایتان بگویم...
- 15
- 15
- 1.0x
- 0.75x
- 1.0x
- 1.25x
- 1.5x
- 1.75x
- 2.0x