- فروشگاه
- جستجو
- کتابخانه
- تنظیمات
- دانلود
- ویدئوهای انگیزشی
نمیدونی چه کتابی بخونی؟
ما در اینستاگرام ذهن بهترین کتابهای توسعه فردی و کسب و کار رو بهتون معرفی می کنیم


خلاصه کتاب آداب روزانه
/
6,900 تومان
/

خلاصه کتاب آداب روزانه
به احتمال زیاد همه کسانی که این متن را میخوانند، هیچ روزی را با بطالت به پایان نمیرسانند. همه ما در روز کارهایی که داریم که باید انجام شوند و وظایفی داریم که باید تا انتهای روز تیک بخورند. اما چند درصد از ما میدانیم که وقتی از خواب بیدار شدیم دقیقا باید چطور روزمان را شروع کنیم و چطور پیش برویم؟ اصلا چند درصد ما میدانیم که باید چه زمانی بیدار شویم تا با بیشترین انرژی ممکن روزمان را شروع کرده باشیم؟ قضیه کمی پیچیدهتر از صادر کردن فرمولی واحد برای همه افراد است. ما انسانیم و نمیتوان برای ما

شناسنامه خلاصه کتاب آداب روزانه
عنوان کتاب: آداب روزانه عنوان کتاب به زبان اصلی: Day Rituals نویسنده: میسن کاری نوع کتاب: خلاصه کتاب صوتی امتیاز کتاب: ۴.۴ از ۵ (Amazon)، ۳.۶ از ۵ (Good reads)، ۴.۵ از ۵ (Audible)

اهداف خلاصه کتاب آداب روزانه
میسن کاری در کتاب آداب روزانه با مخاطب خود از ضرورت داشتن روتین و برنامهای ثابت برای کارهای روزانه صحبت میکند. بهنظر کری داشتن روتین روزانه ثابت به شما کمک خواهد کرد با تمرکز و انرژی بیشتری کارتان را پیش ببرید و به سرعت خود بیفزایید. کری در این کتاب شما را با عادات روزانه بزرگان هنر و صنعت و علم آشنا خواهد کرد. شما در این کتاب خواهید آموخت که چطور روتین و عادات روزانه خود را متناسب با شخصیت و فرم زندگیتان ایجاد و از آن پیروی کنید. آشنایی با ضرورت داشتن عادت روزانه ثابت، ضرورت پیروی از آن، فواید پیروی از آداب روزانه و آشنایی با عادات خاص روزانه مشاهیر از مهمترین مباحثی است که در این کتاب با آن آشنا خواهید شد.

درباره نویسنده خلاصه کتاب آداب روزانه
میسن کاری در هونسدیل، یکی از شهرهای ایالت پنسیلوانیای آمریکا متولد شد. او توانست تحصیلات خود را در دانشگاه کالیفرنیای شمالی در اشویل به پایان برسانید. آداب روزانه اولین کتابی است که این نویسنده آمریکایی منتشر ساخته و عاقبت عادات روزانه: زنان در کار کتاب بعدی او است که در ۲۰۱۹ منتشر شد. کری هماکنون در لسانجلس زندگی میکند.

نقد خلاصه کتاب آداب روزانه
یکی از سوالات مهمی که همیشه با دیدن زندگی شخصیتهای معروف و مشهور جهان مطرح می شود این است که چطور این دسته از افراد هم به زندگی شخصی و تامین معاششان میرسند وهم میتوانند ارزشی تولید کنند که ماندگار شود؟ این همان جوابی است که کری تصمیم گرفت در کتاب آداب روزانه به آن بپردازد و به خواننده نشان دهد که چطور میتوان در زندگی شخصی از حداکثر ظرفیتهای خود استفاده کرد. او در بررسی جالبی که از زندگی بزرگترین شخصیتهای علمی و هنری چند قرن گذشته انجام داده است، از مسئله زندگی خلاق حرف میزند. نوعی از سبک زندگی که میتواند شما را به سمت شکوفایی استعداد و توانمندیها سوق دهد. او روالهای درخشان و موفق زندگی این شخصیتها را توصیف کرد تا خواننده بتواند از نقاط قوت و ضعف آنها ایدهای کلی به دست بیاورد و درصورت نیاز از آنها استفاده کند. داستانهای خواندنی و سرگرم کننده از زندگی صدها شخصیت برجسته، نقلقولهای جالب و تاثیرگذار و به تصویر کشیدن زندگی آنها از مهمترین نقاط قوت کتاب آداب روزانه محسوب میشود.

جوایز و دستاورد های خلاصه کتاب آداب روزانه
کتاب آداب روزانه بعد از انتشار با استقبال خوانندگان مواجه شد و توانست به بیش از ۱۶ زبان دنیا ترجمه شود. این کتاب در بخشهای مربوط به زندگی هنرمندان و معماران، حقایق جالب و خواندن و روانشناسی عامه پسند خلاقیت وبسایت آمازون جزو صد کتاب پرفروش باشد.

این کتاب مناسب چه کسانی است؟
همه کسانی که دوست دارند از حداکثر ظرفیتهای وجودی خود استفاده کنند و با قانونمندی و نظم در زندگی به موفقیت برسند و همه برنامههایشان را اجرا کنند.

صاحب نظران راجع به کتاب چه می گویند؟
آنچه این مجموعه مختصر از زندگینامهها را جذاب میکند، آشکار کردن تنوع بیحد و حصر، ظرافت غیرقابلی پیش بینی و غیرتکراری بودن کارهای روزمره هنرمندان است. (وال استریت ژورنال) یک خواندنی دلگرم کننده برای انواع شخصیتهای خلاق و نگاهی تماشایی به بقیه دنیا برای بقیه ما. (NPR) خواندن گزارشهای کری از عادات تکراری ۱۶۱ شخصیت بسیار خلاق و موفق نشان میدهد که هیچ راهحل جادویی متناسب با همه وجود ندارد. فقط یک راه وجود خواهد داشت که برای ما مناسب است. (گرچن روبین) کتابی جذاب.... این کتاب بهطرز جالبی نشان میدهد که هیچ فرمول جهانی برای عظمت وجود ندارد. بنابراین دراصل، این کتاب فردیت و کنجکاوی را پاس داشته است. (هافینگتون پست) من آن را دوبار خواندهام و به سه نفر مختلف هدیه کردهام. به نظر من این کتاب یادآور کننده این نکته است که برای خلاقیت هیچ راز جادویی وجود ندارد، بلکه راز آن صرفا در پشت میز نشستن و جدا شدن از بقیه است. (دیزاین اسپانج)

بخش هایی از متن کتاب
هلر رمان تبصره ۲۲ را عصرها بعد از بازگشت از سر کار و پشت میز آشپزخانه ی خانه اش در منهتن می نوشت. خودش می گوید: «هشت سال تمام، شبی دو سه ساعت برایش وقت گذاشتم. یک بار وا دادم و با همسرم به تماشای تلویزیون نشستم. تلویزیون دوباره مرا فرستاد سراغ تبصره ۲۲. نمی توانستم تصورش را هم بکنم که آمریکایی هایی که رمان نمی نویسند، شب ها را چطور می گذرانند». هلر بعد از فروش امتیاز تبصره ی ۲۲ برای ساخت فیلمی از روی آن» کار تبلیغات را رها کرد و تمام وقت مشغول نوشتن شد. با این همه، هنوز هم خیلی کند کتاب می نوشت؛ رمان دومش چیزی انفاق افتاده سیزده سال بعد از تبصره ۲۲ درآمد. او در سال ۱۹۷۵ و در مصاحبه ای روش کارش را چنین شرح داد: «صبح ها دو سه ساعت می نوشتم. بعد به باشگاهی می رفتم و ورزش می کردم. ناهارم را تنها و در رستورانی کوچک می خوردم. بعد به خانه ام برمی گشتم و باز هم کار می کردم. گاه دراز می کشیدم و تمام عصر را فقط به کتابم فکر می کردم؛ اگر دوست دارید اسمش را بگذارید خیال بافی. شب ها اغلب با دوستانم برای شام بیرون می رفتم». هلر در دفترچه های زرد رنگی می نوشت و هر متن را بارها و بارها به دقت بازنویسی می کرد. ابتدا با دست و بعد با ماشین تحریر و سرانجام نسخه ی نهایی را به حروفچین می سپرد. خودش می گفت:«اصلا به خودم سخت نمی گیرم». موقع کار دوست داشت موسیقی کلاسیک گوش کند، به خصوص باخ. اگر یک روز نمی نوشت، خودش را سرزنش نمی کرد. خودش می گوید: «این یک کار هر روزه است. با این حال اگر کار نکنم، هیچ وقت احساس گناه به من دست نمی دهد. اجباری در نوشتن ندارم و هرگز هم نخواهم داشت. آرزوهایی در سر دارم و نیز جاه طلبی هایی در نوشتن؛ اما این ها دال بر واژه ی "انگیزه" نیستند». او نگران سرعت بازدهی اش هم نبود: «من در نهایت کندی می نویسم. با این حال، اگر هفته ای پنج روز و روزی یکی دو صفحه بنویسم، یک سال که بگذرد می شود سیصد صفحه و خیلی هم خوب است»

- 15
- 15
- 1.0x
- 0.75x
- 1.0x
- 1.25x
- 1.5x
- 1.75x
- 2.0x