- فروشگاه
- جستجو
- کتابخانه
- تنظیمات
- دانلود
- ویدئوهای انگیزشی
نمیدونی چه کتابی بخونی؟
ما در اینستاگرام ذهن بهترین کتابهای توسعه فردی و کسب و کار رو بهتون معرفی می کنیم


خلاصه کتاب ایده های عجیب ولی کارساز
/
6,900 تومان
/

خلاصه کتاب ایده های عجیب ولی کارساز
وقتی نام خلاقیت را میشنوید یاد چه چیزی می افتید؟ فکر میکنید خلاقیت مولود چه چیزی باشد؟ آیا خلاقیت قانون و مشی نانوشتهای دارد که با استفاده از آن بتوان راه را برای دستیابی به تولید هموار کرد؟ زمانی که به شرکتهای بزرگ و نامآور در عرصه خلاقیت نگاه میکنیم، به نکاتی برمیخوریم که قابل تامل هستند. این شرکتها معمولا از روشهایی استفاده میکنند که شاید در کمتر کتابی به آنها اشاره شده باشد و در نگاه اول، چندان کارآمد بهنظر نرسد، اما خلاقیت همین است! حرکت روی شیوههایی که بهظاهر عجیب و ناکارآمد

شناسنامه خلاصه کتاب ایده های عجیب ولی کارساز
عنوان کتاب: ایده های عجیب ولی کارساز عنوان کتاب به زبان اصلی: Weird Ideas That Work: How to Build a Creative Company نویسنده: رابرت ال ساتون نوع کتاب: خلاصه کتاب صوتی امتیاز کتاب: ۴.۲ از ۵ (Amazon)، ۳.۸ از ۵ (Good reads)، ۴.۵ از ۵ (Audible)

اهداف خلاصه کتاب ایده های عجیب ولی کارساز
در کتاب ایدههای عجیب ولی کارساز هرانچه برای اجرای خلاقیت در محیط کسبوکار نیاز دارید به شما خواهد آموخت. در این کتاب یاد میگیرید که چه سازوکارهای عجیبی میتوانند نتایج شگفتانگیزی بهبار بیاورند و برای کسبوکارتان مفید باشند. رویکردهایی که این کتاب به خوانندگان ارائه میکند بهطرز عجیبی میتواند وضعیت محیط کسبوکار شما را متحول کند و به شما کمک کند تا با استفاده از استراتژیهای عجیب، موفقیتهای بزرگ بهدست بیاورید.

درباره نویسنده خلاصه کتاب ایده های عجیب ولی کارساز
رابرت ال ساتون استاد دانشاه استنفورد، محقق سازمانی و نویسنده پرفروش وبسایتهای نیویورک تایمز و وال استریت ژورنال است. او کتابهای مدیریتی معروفی نوشته است که همگی با استقبال خوبی مواجه شدهاند. ساتون توسط وبسایت بیزنس ویک بهعنوان یکی از ده ستاره All Star B-School شناخته شده است. این عنوان به اساتیدی تعلق میگیرد که بر تفکر تجاری معاصر، تاثیری فراتر از دانشگاه داشتهاند. او بنیانگذار برنامه سرمایهگذاری فناورانه دانشگاه استنفودر، مرکز کار و موسسه طراحی استنفورد است.

نقد خلاصه کتاب ایده های عجیب ولی کارساز
تفکر مدیریتی خاصی که ساتون در کتاب ایدههای عجیب ولی کارساز ارائه میدهد، میتواند برای هر سازمانی کمککننده و مفید باشد. درواقع اگر میخواهید بین حفظ عملکرد و پرورش ایدههای جدید تعادل ایجاد کنید، باید رویکردی معمولی و درعینحال متناقش اتخاذ کنید. خلاقیت، ایدههای جدید و نوآوری کلید موفقیت هر کسبوکار محسوب میشوند و ساتون توضیح میدهد که قوانین خشک و قالبی مدیریت، دقیقا برخلاف تفکر مدیران، نمیتوانند نوآوری ایجاد کنند. این کتاب به مدیران توضیح میدهد که برای موفقیت، هرآنچه اموختهاند را دور بریزند و رویکردی جدید اتخاذ کنند. آموزش گسترده کارمندان و القای فرهنگ جدید شرکتی میتواند اقدامی موثر برای حفظ خلاقیت در شرکت باشد. استخدام افراد ناسازگار، اجبار آنها به جروبحث با یکدیگر و نزاع میتواند منجر به تولید ایدههایی شود که بسیار خلاقانه و کمککننده هستند. اگر این نگرش برگرفته از کتاب را دریافت و اجرایی کنید، به نتایجی شگفتانگیز دست خواهید یافت. ساتون در این کتاب از تحقیقات گستردهای در روانشناسی استفاده کرده است و با برگیری از یافتههای علوم رفتاری نشان میدهد که چطور میتوان نوآوری را در مدیریت اجرایی کرد. ترکیب آموختههای کتاب با دستاوردهای علمی و مثالهای عینی، خوانندگان را قانع میکند که به گفتههای نویسنده اعتماد کنند و از این اثر، کتابی خواندنی و کاربردی ساخته است. اگر آرمان شما داشتن کسبوکاری خلاق است، خواندن این کتاب را از دست ندهید.

این کتاب مناسب چه کسانی است؟
اگر به نوآوری و کار خلاقانه علاقه دارید، خواندن کتاب ایدههای عجیب ولی کارساز مناسب شماست. اگر میخواهید محیطی ایجاد کنید که نوآوریها در آن شکوفا شوند، باید این کتاب را بخوانید. مدیران و افراد شاغل در شاخههای خلاقیت و در محیطهای دانشگاهی و مهندسی.

صاحب نظران راجع به کتاب چه می گویند؟
رابرت ساتن، استاد دانشگاه استنفورد، صدایی منحصر بهفرد با پیامی فوری درمورد نحوه ایجاد و استفاده از ایدههای عجیب است. (کمپانی فست) یکی از بهترین کتابهای تجاری سال. (مرور کتاب هاروارد بیزنس) برای اختراع، شما به تخیلی خوب و تودهای از خرت و پرت نیاز دارید. (توماس ادیسون) سوال این نیست که به چه چیزی نگاه میکند، بلکه مهم این است که چه میبینید. (هنری دیوید تورو) با خواندن این کتاب متوجه شدم که رقابت من کاغی است نه کامپیوتر. (جف هاوکینز)

بخش هایی از متن کتاب
ایدههای عجیب باعث نوآوری میشود، چون هر یک از آنها به شرکتها کمک میکند حداقل یکی از سه مورد زیر را انجام دهند: ۱. افزایش تنوع در دانش وجود ۲. دیدن چیزهای قدیمی به شیوهای جدید ۳. جدا شدن از گذشته. این اصول سه اصل اساسی سازماندهی کارهای نوآورانه هستند. اطمینان حاصل کنید که افرادی که در یادگیری کند هستند، برای بیان دیدگاههای منحرف خود و رفتارهای عجیبوغریبشان پاداش میگیرند، یا حداقل مجازات نمیشوند. ما دریافتیم که بسیاری از شرکتهای ناکارآمد از یک بیماری رنج میبرند که ما به آن تله گفتگوی هوشمند میگوییم. در چنین سازمانهایی، صحبت کردن بهنوعی جایگزین قابل قبول برای هر کاری میشد. عدم فعالیت برای هر شرکتی مضر است. اما این تله، بهویژه زمانی که هدف نوآوری باشد، ویرانگر است. چون باید ایدههای زیادی را امتحان کرد تا ایدههایی که ممکن است مفید باشند را پیدا کرد. سازمانهایی که از شکست خود درس میگیرند، میبخشند و یادشان میماند، نمیبخشند و فراموش نمیکنند. ممکن است نوشتههای فلاسفه و روانشناسان درمورد تفاوت میان هوش و خرد شما را تشویق کند تا به شنونده بهتری تبدیل شوید. افراد باهوش بیشتر از افراد معمولی چیزهای هوشمندانه میگویند و پاسخهای مناسبی برای سوالات ارائه میدهند، اما لزوما شنونده خوبی نیستند. درمقال، افراد عاقل شنوندههای بتهری هستند و نسبت به افرادی که چندان عاقل نیستند، سوالات بهتری تدوین خواهند کرد. اگر شما و شرکتتان خواستار رفتار هوشمندانه هستید، باید سکوت کنید، گوش دهید و یاد بگیرید. سوالات هوشمندانه بپرسید، نه این که نشان دهید چقدر میدانید و چقدر سریع میتوانید فکر کنید. بهطور خلاصه، اگر میخواهید در شرکت خود نوآوری داشته باشید، باید به افرادتان برای انجام اقدامات هوشمندانه، و نه فقط برای صحبت درمورد مزایای شکست و آزمایش و ریسک، پاداش دهید. حتی ممکن است پاداش مساوی برای موفقیت و شکستهای هوشمند هم کافی نباشد. ارزش مفرطی که فرهنگ ما برای موفقیت قائل است، بدین معناست که افرادی که موفق میشوند ممکن است از همسالات و افراد خارجی بیشتر از آنچه شایسته است تقدیر کنند و کسانی که شکست میخورند بیشتر از آنچه سزاوار هستند سرزنش شوند. برای جبران این تعصب شاید این ایده عجیب باشد اما کار خواهد کرد: "به شکست حتی بیشتر از موفقیت پاداش دهید و بیتحرکی را مجازات کنید."

- 15
- 15
- 1.0x
- 0.75x
- 1.0x
- 1.25x
- 1.5x
- 1.75x
- 2.0x