• فروشگاه
  • جستجو
  • کتابخانه
  • تنظیمات
  • دانلود
  • ویدئوهای انگیزشی
خلاصه کتاب چگونه کتاب بخوانیم

خلاصه کتاب چگونه کتاب بخوانیم

نویسنده : الیزابت دی
راوی : کاترین صادق پور

/

6,900 تومان

/

( 41 )
خلاصه کتاب چگونه کتاب بخوانیم
پخش دمو

خلاصه کتاب چگونه کتاب بخوانیم

حتما تابحال برایتان پیش آمده است که کتابی را در دست بگیرید اما حتی یک کلمه از مفاهیم آن را نفهمید. خواندن کتاب یا در حالت کلی مطالعه، به ظاهر ساده به‌نظر می‌رسد، اما وقتی پای فهم متون سخت به میان می‌آید، وضع کمی متفاوت می‌شود. مورتیمر جی آدلر، استاد فلسفه، در کتابی تحت عنوان چگونه کتاب بخوانیم از مطالعه و خواندن کتاب حرف می‌زند. او با خواننده از متدهای مختلف مطالعه صحبت می‌کند و سطوح مختلف آن را بررسی می‌کند. این کتاب در چهار بخش تالیف شده است. بخش اول به ابعاد مطالعه اختصاص دارد. آدلر در این بخ

اگر دوست دارید به‌صورت اصولی و عملی کتاب بخوانید و تمام حواستان را در زمان مطالعه روی کتن موردنظرتان متمرکز کنید، کتاب چگونه کتاب بخوانیم مخصوص شماست.

شناسنامه خلاصه کتاب چگونه کتاب بخوانیم

عنوان کتاب: چگونه کتاب بخوانیم عنوان کتاب به زبان اصلی: how to read a book نویسنده: مورتیمر جی آدلر نوع کتاب: خلاصه کتاب صوتی امتیاز کتاب: ۴.۵ از ۵ (Amazon)، ۴ از ۵ (Good reads)، ۴.۲ از ۵ (Audible)

اهداف خلاصه کتاب چگونه کتاب بخوانیم

در کتاب چگونه کتاب بخوانیم نوشته مورتیمر جی آدلر با انواع مطالعه آشنا خواهید شد. احتمالا تابحال فکر می‌کردید که مطالعه کتاب فقط یک نوع است و انواع خاصی ندارد. اما آدلر نظر شما را نسبت به مقوله مطالعه متحول خواهد کرد. ضرورت و چگونگی مطالعه از دیگر مواردی است که با خواندن این کتاب خواهید آموخت. ابعاد مطالعه و متدهای مطالعه به شما کمک می‌کنند که کتاب‌ها و مقالات را با تمرکز بیشتر و شیوه‌های کارآمدتری بخوانید تا درنهایت بهره‌وری مطالعه خود را افزایش دهید.

درباره نویسنده خلاصه کتاب چگونه کتاب بخوانیم

مورتیمر جی آدلر، نویسنده، فیلسوف، دایره‌المعارف نویس و آموزگاری معروف در آمریکا بوده است. او در ۲۸ دسامبر ۱۹۰۲ در نیویورک متولد شد. آدلر درس و مدرسه را در کودکی رها کرد تا کار کند، اما عشق به روزنامه‌نگاری او را به مدرسه بازگرداند. آدلر فارغ‌التحصیل دکتری روانشناسی از دانشگاه کلمبیا است و در همین دانشگاه با نشریه The Morningside همکاری داشت. او کتاب اول خود تحت عنوان دیالکتیک را در دانشگاه کلمبیا چاپ و منتشر کرد. آدلر اولین استاد دانشکده حقوق دانشگاه شیکاگو بود که بدون تحصیل در رشته حقوق وارد هیات علمی این دانشگاه شود. او در این دانشکده به تدریس فلسفه حقق می‌پرداخت. از دیگر فعالیت‌های این فیلسوف می‌توان به تدریس فلسفه به مدیران تجاری در موسسه Aspen اشاره کرد. آدلر در نوشتن دایره‌المعارف بریتانیکا هم مشارکت داشته است. سرانجام این استاد فلسفه غرب در ۲۸ ژوئن ۲۰۰۱ در سن متئو کالیفرنیا درگذشت.

نقد خلاصه کتاب چگونه کتاب بخوانیم

تابحال کمتر کتاب درباره مطالعه کتاب نوشته شده است. از این لحاظ، کتاب چگونه کتاب بخوانیم، اثری منحصربه‌فرد و ارزشمند محسوب می‌شود. آدلر در این اثر به‌صورت عملی به خواننده می‌آموزد که چطور حرفه‌ای کتاب بخواند تا بتواند حداکثر استفاده را از معلومات و آموزه‌های کتاب ببرد. این کتاب یکی از بهترین آثاری است که در حوزه یادگیری و آموزش نوشته شده است. نثر این کتاب درعین انتقال مفاهیم گسترده و عمیق، بسیار قابل فهم و خوش خوان است و با مثال‌های خوبی که دارد، مفهوم را به بهترین شکل ممکن به خواننده انتقال می‌دهد. چگونه کتاب بخوانیم، اثری است که به شما کمک می‌کند تا به عمیق مطالعات خود کمک کنید و بتوانید با تمرکز بیشتری کتاب بخوانید. می‌توانید این کتاب را به همه کسانی که از طرفداران و علاقه‌مندان دنیای کتاب و ادبیات هستند پیشنهاد کنید.

جوایز و دستاورد های خلاصه کتاب چگونه کتاب بخوانیم

کتاب چگونه کتاب بخوانیم به رکورد پانصدهزار نسخه فروش رسیده است و با استقبال خوبی از طرف مخاطب مواجه شده است. این کتاب یکی از منابع معتبر برای شیوه مطالعه و خواندن کتاب محسوب می‌شود. کتاب حاضر در رده آثار عمومی مربوط به مطالعه وبسایت آمازون، رتبه پنج فروش را به خود اختصاص داده است و در رده آثار یادگیری و آموزش در رتبه ششم و مهارت‌های مطالعه در رتبه هفتم فروش قرار دارد.

این کتاب مناسب چه کسانی است؟

هر کسی که دوست دارد درست مطالعه داشته باشد و چرایی و چگونگی مطالعه را به‌درستی بفهمد، می‌تواند از این کتاب و آموزه‌های آن استفاده کند. خواندن کتاب چگونه کتاب بخوانیم به شما کمک می‌کند که درست کتاب بخوانید و بازدهی مطالعات درسی و فهم متنی خود را به‌صورت چشمگیری افزایش دهید.

صاحب نظران راجع به کتاب چه می گویند؟

این چهارصد صفحه مملو از مطالب والایی است که هیچ‌کس از متقاضیان آینده فرهنگ آمریکایی نمی‌تواند از آن چشم بپوشد. (ژاک بارزون) این کتاب به‌صورت مشخص نشان می‌دهد که چگونه کار جدی مطالعه صحیح انجام می‌شود و چه میزان از آن ممکن است که در راه آموزش و لذت باشد. (نیویورکر) کتابی وجود دارد و ذهن شما هم همینجاست. پیشنهادات آدلر و ون دورن درمورد چگونگی اتصال این دو مقوله باعث می‌شود که شما در زمانی کندتر، جدی‌تر و کمتر پیش‌پا افتاده دلتنگ آن شوید. (آن فادیمان) این کتاب نه‌تنها توضیح می‌دهد که چرا باید کتاب بخوانیم، بلکه نشان می‌دهد که چطور باید کتاب خواند. این کار استادانه انجام شده است. (فرید زکریا)

بخش هایی از متن کتاب

مونتنی در مورد دو نوع جهل صحبت می کند: جهل عامیانه که پیش از تحصیل دانش وجود دارد و جهل عالمانه که بعد از کسب دانش گریبانگیر انسان می شود. اولی مربوط به کسانی است که اصلا بی سوادند و کتاب نمی خوانند. دومی جهل کسانی است که کتاب های فراوانی را بد خوانده اند. اینها به قول الکساندر پوپ «آدم های بی هوش و فاقد بینشی هستند که مغزهای آنها از کتاب هایی که بد خوانده اند، انباشته شده است» علت به خواب رفتن مردم هنگام خواندن کتاب های خوب این نیست که آنها دوست ندارند برای فهمیدن آنها کوشش کنند، بلکه آن است که نمی دانند چگونه کوشش کنند. کتاب های خوب در سطحی بالاتر از ذهن شما قرار دارند و خسته کننده خواهند بود، مگر اینکه ذهن خود را توسعه داده و خودتان را تا سطح کتاب ارتقاء دهید. کودکان سوال های جالبی می کنند. «چرا انسان وجود دارد؟» «چرا گربه این گونه رفتار می کند؟» «اولین اسم دنیا چیست؟» «آیا خداوند برای خلق دنیا دلیل دارد؟» اینها سوالاتی است که بچه ها می پرسند. هرچند این پرسش ها ممکن است کاملا خردمندانه نباشد ولی حداقل نشان می دهد که کودکان در جست و جوی پاسخ های خردمندانه هستند. به قول ارسطو سرمنشاء فلسفه تعجب است. برای خواندن، سرعت معینی وجود ندارد، بلکه خواندن با سرعت‌های متفاوت و دانستن اینکه چه سرعتی مناسب چه وقتی است، هدف نهایی است. خواندن بسیار سریع موفقیت‌آمیز نیست. تنها زمانی سریع‌خوانی بسیار مفید است که مطلبی را که می‌خوانید، ارزش خواندن نداشته باشد. قاعده بهتر این است که بگوییم: خواننده نباید کتاب را از آنچه که باید، و سریع‌تر از درک و کسب رضایت خاطر خود بخواند.

دسته بندی
--:--
--:--
  • 15
  • 15
  • ذهن
ذهن
0

0-
  • 15
  • 15
  • 1.0x
تنظیمات سرعت
  • 0.75x
  • 1.0x
  • 1.25x
  • 1.5x
  • 1.75x
  • 2.0x
انصراف