- فروشگاه
- جستجو
- کتابخانه
- تنظیمات
- دانلود
- ویدئوهای انگیزشی
نمیدونی چه کتابی بخونی؟
ما در اینستاگرام ذهن بهترین کتابهای توسعه فردی و کسب و کار رو بهتون معرفی می کنیم


خلاصه کتاب بازیِ بی نهایت
/
6,900 تومان
/

خلاصه کتاب بازیِ بی نهایت
تابحال به کسبوکارتان به شکل بازی نگاه کردهاید؟ اصلا میتوان کسبوکار را بازی دانست؟ برای جواب به این سوال باید تمام المانهای یک بازی را بررسی کنیم. بازیها قواعد مشخصی دارند، هر بازیکن ابزاری در دست دارد که میتواند با استفاده از آنها و باتوجه به قوانین بازی، به پیروزی برسد. هر بازی زمان مشخص یا نقطه پایانی خاص دارد و میتوان با استفاده از قواعد و قوانین خاص، زمان پایان بازی را حدس زد. بیایید به سوال اولمان برگردیم. آیا میتوان کسبوکار و تجارت را بازی دانست؟ سایمون سینک نویسنده پرفروش و مشه

شناسنامه خلاصه کتاب بازیِ بی نهایت
عنوان کتاب: بازی بینهایت عنوان کتاب به زبان اصلی: The Infinite Game نویسنده: سایمون سینک نوع کتاب: خلاصه کتاب صوتی امتیاز کتاب: ۴.۷ از ۵ (Amazon)، ۴.۲ از ۵ (Good reads)، ۴.۸ از ۵ (Audible)

اهداف خلاصه کتاب بازیِ بی نهایت
در کتاب بازی بی نهایت نوشته سایمن سینک با رویکردی متفاوت در رهبری کسبوکار آشنا خواهید شد. سینک با تشبیه کسبوکار به بازی که نهایت ندارد، نشان میدهد که چطور میتوان به پیروزی در این بازی اندیشید. او نشان میدهد که پیروزی در کسبوکار به چه معنا است و آیا اصلا میتوان برای این بازی خاص پیروزی درنظر گرفت؟ در این کتاب با مدل رهبری مطلوب کسبوکار آشناخواهید شد و خواهید آموخت که چطور میتوانید تیم تحت مدیریت خود را به سمت موفقیت برسانید. این کتاب به شما شیوه تفکر در رهبری را نشان میدهد و میآموزد که رهبران بزرگ دنیا چطور فکر میکنند.

درباره نویسنده خلاصه کتاب بازیِ بی نهایت
سایمون سینک یکی از نویسندگان تاثیرگذار و مشهور در حوزه کسبوکار است که بر مسئله رهبری و مدیریت متمرکز شده است. او توانسته است با خلق آثار ارزشمند در این زمینه، به شهرتی جهانی برسد. سینک در ۱۹۷۳ در ویمبلدون انگلستان متولد شد، اما امروزه در ایالات متحده آمریکا زندگی میکند. کتابهایی که سینک درباره رهبری و تاثیر مسئله مدیریت بر رشد و پیشرفت کسبوکارها نوشته است، مورد توجه محافل تحقیقاتی قرار گرفتهاند و توانستهاند او را بهعنوان نویسندهای کاربلد معرفی کنند. او هماکنون استاد ارتباطات استراتژیک دانشگاه کلمبیا و یکی از اعضای غیردائم در موسسه تحقیقاتی رند است. سایمون سینک تابحال پنج کتاب نوشته است: با چرا شروع کنید، باهم بهتر است، چرایی خودت را پیدا کن، رهبران آخر از همه غذا میخورند و بازی بینهایت. همه این آثار به فارسی ترجمه شدهاند و در دسترس کاربران فارسی زبان قرار دارند.

نقد خلاصه کتاب بازیِ بی نهایت
سینک در کتاب بازی نامحدود از منظری خاص و البته بسیار مهم به رهبری کسبوکار نگاه کرده است. او با آسیبشناسی کسبوکارهایی که اصولا نمیتوانند به موفقیت برسند، نشان میدهد که مشکل اکثر آنها محدودیت ذهن رهبرانشان است. رهبرانی که با طرز تفکر محدود در بازی نامحدودی قرار گرفتهاند و سعی میکنند با ذهیت محدود خود در آن بازی کنند، کسانی هستند که نمیتوانند به موفقیت دست پیدا کنند. سایمون با مقایسه بازیهای محدود و نامحدود به تفاوتهای معناداری میان این دو رسیده است و با وضع قوانینی منسجم، تلاش کرده است تا به مدیران بیاموزد که چطور با طرز تفکر نامحدود این بازی را مدیریت کنند. او با نشان دادن تفاوت عملکرد میان مدیران با طرزتفکر محدود و نامحدود به خواننده میآموزد که چطور میتوان سازمانهای قویتر، نوآورانهتر و الهامبخشتر ایجاد کرد. او خصوصیت این مدیران را نشان میدهد و با برشمردن صفات آنها میآموزد که چطور میتوان به مدیری الهامبخش تبدیل شد.

جوایز و دستاورد های خلاصه کتاب بازیِ بی نهایت
کتاب بازی بی نهایت درسال انتشار، بهعنوان بهترین کتاب غیرداستانی از نظر سردبیر وبسایت آمازون انتخاب شد. این کتاب در طبقهبندی کتابهای تصمیمگیری کسبوکار رتبه ۱۵، در کتابهای انگیزشی مدیریت کسبوکار رتبه ۱۸ و در کتابهای توسعه فردی کسبوکار رتبه ۲۱ را در وبسایت آمازون به خود اختصاص داده است.

این کتاب مناسب چه کسانی است؟
کسانی که دوست دارند رهبری قدرتمند، موثر و قاطع باشند، باید یک روز کتاب بازی بی نهایت را بخوانند. این کتاب با آموزش استراتژیهای رهبری به همه مدیران کسبوکارها کمک میکند تا اهدافشان را به درستی تنظیم کنند و مجموعه خود را به موفقیت برسانند.

بخش هایی از متن کتاب
افراد زمانی به رهبر خود اعتماد میکنند که عملکرد رهبر موجب ایجاد احساس امنیت روانی شود. این به معنای راهنمایی کردن آنها در مورد کاری است که برای آن آموزش دیدهاند. یعنی فرد باید آزادی مسئولانه را تجربه کند. رئیس کالی توضیح میدهد در سیستم قدیمی به افراد گفته میشد ۱، ۲، ۳ و ۴ را انجام بده و تکرار کن. در مقابل، در سیستم جدید وقتی افسران یک مشکل یا فرصت را میبینند میگویند «جالب نیست اگر...». رئیس کالی هم به آنها اجازه میدهد نظرشان را توضیح دهند. این هستهی حکمرانی تک به تک است. رهبری خوب و تیمهای مبتنی بر اعتماد موجب میشوند اعضای تیم به بهترین شکلی که میتوانند کار کنند. نتیجه، فرهنگی است که در آن به جای استفاده از راهحلهای موقت و سطحی، مشکل حل میشود. این فرق بین جریمههای زیاد در یک تقاطع پرتصادف و تلاش برای کاهش دادن تعداد تصادفات در این نقطه است. همچنین مانع حکمرانی متعصبانه میشود که نتیجهی سیستم معیوب و پرمعیار ارزیابی و تقدیر است. برای مثال، واحد دوچرخه دپارتمان پلیس از یک مسیر دوچرخه سواری بلااستفاده باخبر بود و تصمیم گرفت از این فرصت استفاده کند. آنها اطلاعرسانی کردند که همهی بچهها میتوانند در این مسیر دوچرخه سواری کنند، پرش یاد بگیرند و با ماموران پلیس دونات مجانی بخورند؛ اسم این طرح خاک، پرش و دونات گذاشته شد. ماموران با دوناتهای اهدایی یک فروشگاه محلی، یک میز و دوچرخههای خود به این مکان رفته و منتظر میماندند. بار اول انتظار میرفت بچههای کمی در این طرح شرکت کنند. بااینحال، بیش از چهل نفر از راه رسیدند و این رقم در ماههای بعدی ثابت ماند. این طرح به فرصتی بزرگ برای تعامل با جامعه تبدیل شد. بیشتر ما تنها زمانی با مامور پلیس صحبت میکنیم که مشکلی پیش آمده باشد یا بخواهیم خود را از دردسر رها کنیم. این ماموران میخواستند فراتر از یک بار حضور در مدارس با بچهها آشنا شوند و بچهها نیز آنها را بشناسند. در این طرح هیچ سخنرانی یا درخواستی از طرف پلیس وجود ندارد. ماموران فقط با بچهها دوچرخه سواری میکنند.

- 15
- 15
- 1.0x
- 0.75x
- 1.0x
- 1.25x
- 1.5x
- 1.75x
- 2.0x