• فروشگاه
  • جستجو
  • کتابخانه
  • تنظیمات
  • دانلود
  • ویدئوهای انگیزشی
خلاصه کتاب آیین دوست یابی

خلاصه کتاب آیین دوست یابی

نویسنده : دیل کارنگی
راوی : کاترین صادق پور

/

6,900 تومان

/

( 40 )
خلاصه کتاب آیین دوست یابی

خلاصه کتاب آیین دوست یابی

اکثر ما کسی یا کسانی را می‌شناسیم که بدون آنکه مهارت عجیب‌وغریب یا دانش تخصصی خاصی داشته باشند، توانسته‌اند در کارشان پیشرفت کنند و محبوبیت زیادی میان اطرافیان خود دارند. فکر می‌کنید دلیل این موفقیت چیست؟ به‌نظر شما این دسته از افراد چه خصوصیتی در خود داشته‌اند که توانسته‌اند به چنین محبوبیتی برسند؟ دیل کارنگی نویسنده کتاب آیین دوست‌یابی معتقد است که این دسته از افراد صرفا با استفاده از مهارت‌های ارتباطی خود توانسته‌اند چنین موفقیتی را کسب کنند. دیل کارنگی در کتاب آیین دوست یابی به شما می‌آموزد

یکی از برترین و پرفروش‌ترین کتاب‌های روانشناسی جهان که به شما کمک می‌کند به شخصیتی تاثیرگذار و محبوب تبدیل شوید.

شناسنامه خلاصه کتاب آیین دوست یابی

عنوان کتاب: آیین دوست یابی عنوان کتاب به زبان اصلی: How To Win Friends and Influence People نویسنده: دیل کارنگی نوع کتاب: خلاصه کتاب صوتی امتیاز کتاب: ۴.۷ از ۵ (Amazon)، ۴.۲ از ۵ (Good reads)، ۴.۷ از ۵ (Audible)

اهداف خلاصه کتاب آیین دوست یابی

دیل کارنگی در کتاب آیین دوست یابی به شما می‌آموزد که چطور قابلیت‌های پنهان خود را فعال و به هرچه می‌خواهید دست پیدا کنید. این کتاب شما را با نحوه برقراری ارتباط موثر با دیگران آشنا می‌کند و به شما یاد می‌دهد که چطور با استفاده از مهارت‌های ارتباطی‌تان در جهت موفقیت و پیشرفت گام بردارید. کتاب آیین دوست‌یابی، اثری برای آموزش تقویت مهارت‌های ارتباطی است و با شما از رازهای محبوبیت صحبت می‌کند. با خواندن این کتاب خواهید توانست نظر مثبت دیگران را به خود جلب کنید، به محبوبیت برسید و بدون اینکه آن‌هارا عصبانی یا برانگیخته کنید، نظرشان را تغییر دهید.

درباره نویسنده خلاصه کتاب آیین دوست یابی

دیل کارنگی نویسنده، استاد دانشگاه، سخنران و مربی بهبود مهارت‌های توسعه فردی، فروش، سرمایه‌گذاری، سخنرانی و مهارت‌های بین فردی بود. او در ۲۴ وامبر ۱۸۸۸ در میزوری ایالات متحده آمریکا متولد شد. او در کالج ایالاتی وارنزبرگ میزوری، در رشته تدریس مشغول به تحصیل شد و تحصیلات خود را در آمادمی هنرهای تجسمی نیویورک ادامه داد. کارنگی در بازیگری هم دستی بر آتش داشت و علاوه‌بر آن به سخنرانی و نویسندگی هم مشغول بود. آیین زندگی، آیین دوست‌یابی، سخنرانی عمومی، هنر صحبت کردن، تلکم عامیانه، لینکلن ناشناخته، پنج دقیقه بیوگرافی، چطور دست از نگرانی برداریم، تراژدی فرزانگی دوران‌ها و راه ساده و سریع برای تاثیر سخن از جمله آثار این نویسنده محسوب می‌شوند. کارنگی در۱۹۵۵ درسن ۶۵ سالگی در اثر بیماری لنفوم هوچکین چشم از جهان فرو بست و در بلتون میزوری به خاک سپرده شد.

نقد خلاصه کتاب آیین دوست یابی

کتاب آیین دوست یابی دایره‌المعارفی است که به شما کمک می‌کند با استفاده موثر از روابطتان به هرچه می‌خواهید برسید. از نظر کارنگی هنر ارتباطی یکی از مهم‌ترین کلیدهای موفقیت در زندگی است. او در این کتاب به شما به‌صورت موثری می‌آموزد که چطور از هنر نهفته درونتان استفاده کنید تا بتوانید به هرچه می‌خواهید دست پیدا کنید. راهکارهایی که کارنگی در این کتاب ارائه می‌کند بسیار کاربردی و آموزنده هستند و درعین‌حال به‌کار بردنشان بسیار راحت است. شما میتوانید با استفاده از آموزه‌های این کتاب محیط اطرافتان را دستخوش تغییراتی وسیع کنید و به سادگی به آنچه می‌خواهید برسید. کارنگی در حرفه خود بسیار کاربلد و حرفه‌ای است و آنچه در این کتاب نوشته است تجربیات آزموده شده این نویسنده در زمینه حرفه‌ای او است. پشتوانه حرفه‌ای کارنگی در تخصص ومهارتش به سادگی به خواننده انتقال داده می‌شود و به شما کمک می‌کند که پله‌های موفقیت تجاری را راحت‌تر از دیگران طی کنید.

جوایز و دستاورد های خلاصه کتاب آیین دوست یابی

کتاب آیین دوست یابی توانسته است با استقبال خوبی از طرف مخاطبان مواجه شود. این کتاب رکورد کم‌نظیر ۱۵ میلیون نسخه فروش را در کارنامه خود دارد و در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز قرار گرفته است. منتقدان این کتاب را در لیست کتاب‌هایی که زندگی شما را دگرگون خواهند کرد قرار داده‌اند. این کتاب در رده کتاب‌های مهارت ارتباطی تجاری، روابط میان فردی در رده ده کتاب برتر وبسایت آمازون قرار گرفته است.

این کتاب مناسب چه کسانی است؟

همه کسانی که دوست دارند ارتباطی سالم و موثر با دیگران را تجربه کنند، روزی به خواندن این کتاب نیاز پیدا خواهند کرد. این کتاب به شما کمک می‌کند که چطور روابطتان را با دیگران ایجاد و مدیریت کنید. خواندن کتاب آیین دوست یابی را به تمام مدیران، صاحبان کسب‌وکار و همه کسانی که دوست دارند در محیط حرفه‌ای و شغلی خود تجربه مثبتی از روابط با دیگران داشته باشند، توصیه می‌کنیم.

صاحب نظران راجع به کتاب چه می گویند؟

اثری منحصر به‌فرد با بیش از ۱۵ میلیون نسخه فروش، که هر کس در قرن بیست و یکم باید آن را بخواند. (آمازون) کتابی که به شما تکنیک‌هایی بنیادین برای مواجهه و ارتباط با افراد ارائه می‌کند. (لایبرری جورنال) با این کتاب خواهید توانست به حداکثر ظرفیت خود برسید. (Banes and Noble)

بخش هایی از متن کتاب

در میان خاطره‌های دلپذیری که از زمان کودکی به یاد دارم یکی سگ کوچک زردرنگی است که دُمی کوتاه داشت و تی‌پی نامیده می‌شد. «تی‌پی» به عمر خود هرگز روانشناسی نیاموخته بود و احتیاجی نیز به آن نداشت نه پرفسور ویلیام جیمز و نه پرفسور هانری‌ آوراستریت، هیچ‌کدام کوچک‌ترین راز محبوب شدن را به او یاد نداده بودند ولی او روش کاملی برای آنکه در دل‌ها بنشیند، برای خود داشت. او به دیگران مهر می‌ورزید و علاقه‌ای که به من نشان می‌داد چنان طبیعی و صمیمی بود که منهم او را بی‌اختیار عزیز و گرامی می‌داشتم اگر می‌خواهید قلب‌های دیگران را جذب کنید، روشی همانند «تی‌پی» اختیار کنید «دوست‌داشتنی باشید، خود را فراموش کنید و در فکر دیگران باشید و آن‌ها را دوست بدارید». تی‌پی می‌دانست که اگر کسی واقعاً به دیگران محبت کند، ظرف دو ماه چندان دوست پیدا می‌کند که اگر دو سال می‌کوشید تا سایرین را به خود علاقه‌مند سازد، تا این اندازه موفق نمی‌شد. لازم است که من این عبارت را تکرار کنم اگر حقیقتاً به دیگران علاقه‌مند شوید ظرف دو ماه چندان دوست می‌یابید که هرگاه دو سال کوشش می‌کردید تا سایرین را به خود علاقه‌مند سازید، این‌قدر موفق نمی‌شدید، باوجوداین چه بسیار مردمانی را می‌شناسم که یک‌ عمر در اشتباه به سر می‌برند و چون شاهراه محبت را تشخیص نمی‌دهند، در دیار گمراهی قدم می‌زنند چه بیهوده خواهشی؟ هیچ‌کس به فکر شما نیست، هیچ فردی به فکر من نیست، هر کس به فکر خویش است، صبح و ظهر و شب، پیوسته درباره خود می‌اندیشند. شرکت تلفن نیویورک تحقیق کرده است که کدام کلمه در ضمن مکالمات بیشتر بکار می‌رود؟ البته ممکن است شما آن‌ را با حدس دریابید این کلمه ضمیر اول‌شخص یا متکلم است.

دسته بندی
--:--
--:--
  • 15
  • 15
  • ذهن
ذهن
0

0-
  • 15
  • 15
  • 1.0x
تنظیمات سرعت
  • 0.75x
  • 1.0x
  • 1.25x
  • 1.5x
  • 1.75x
  • 2.0x
انصراف