• فروشگاه
  • جستجو
  • کتابخانه
  • تنظیمات
  • دانلود
  • ویدئوهای انگیزشی
خلاصه کتاب چرا می خوابیم

خلاصه کتاب چرا می خوابیم

نویسنده : متیو واکر
راوی : کاترین صادق پور

/

6,900 تومان

/

( 13 )
خلاصه کتاب چرا می خوابیم
پخش دمو

خلاصه کتاب چرا می خوابیم

نسل ما علاقه زیادی به زیست شبانه دارد و معمولا اکثر ما شب‌ها تا دیروقت بیداریم. اکثر ما توجهی به کیفیت خواب شبانه نداریم و اعتقاد داریم که خواب روز تفاوت خاصی با خواب شب ندارد و اگر شب‌ها کم می‌خوابیم، می‌توانیم با خواب روزانه آن را جبران کنیم. البته متیو واکر، متخصص مغز و اعصاب و مدیر آزمایشگاه خواب دانشگاه UC برکلی چنین اعتقادی ندارد. او معتقد است که خواب باکیفیت شبانه، تاثیری حیاتی و غیرقابل انکار بر وضعیت سلامتی و هوش خواهد داشت. خواب یکی از مهمترین اما کمتر توجه شده‌ترین جنبه‌های زندگی، سلا

اگر بدخواب هستید و یا به خواب شبانه اعتقاد ندارید، شک نکنید که خواندن کتاب چرا می‌خوابیم بر شما واجب است!

شناسنامه خلاصه کتاب چرا می خوابیم

عنوان کتاب: چرا می‌خوابیم عنوان کتاب به زبان اصلی: Why we Sleep نویسنده: متیو واکر نوع کتاب: خلاصه کتاب صوتی امتیاز کتاب: ۴.۷ از ۵ (Amazon)، ۴.۴ از ۵ (Good reads)، ۴.۸ از ۵ (Audible)

اهداف خلاصه کتاب چرا می خوابیم

به ساده‌ترین زبان ممکن کتاب چرا می خوابیم قرار است به خواننده توضیح دهد که چرا موهبت خواب در ما به ودیعه گذاشته سات و چرا بدن ما به‌صورت حیاتی به خواب شبانه نیاز دارد. در این کتاب خواهید آموخت که خواب شبانه چه قدرت تحول آفرینی برای افراد دارد و چطور می‌توان از این قدرت استفاده کرد تا زندگی را به سمت تحول مثبت و توسعه سوق داد.

درباره نویسنده خلاصه کتاب چرا می خوابیم

متیو واکر، متخصص علوم اعصاب و دانشمند برجسته و سرشناس انگلیسی است که در ۱۹۷۳ در لیورپول متولد شد. واکر در ۱۹۹۶ در رشته پزشکی از دانشگاه ناتینگهام فارغ‌التحصیل شد و برای ادامه تحصیلات، علوم اعصاب و فیزیولوژی مغز و اعصاب را انتخاب کرد. او تحصیلات تکمیلی را در دانشگاه نیوکاسل ادامه داد و درنهایت در ۱۹۹۹ مدرک دکتری خود را از این دانشگاه دریافت کرد. واکر پس از اتمام تحصیلات به‌عنوان دستیار روان‌پزشک در دانشگاه هاروارد فعالیت داشت و سرانجام با ورود به آزمایشگاه خواب دانشگاه یوسی برکلی، مدیریت این آزمایشگاه را برعهده گرفت. واکر یکی از دانشمندان سرشناس در حوزه خواب است که توانسته است تحقیقات ارزشمند و مفیدی را در این زمینه به‌عمل بیاورد.

نقد خلاصه کتاب چرا می خوابیم

واکر توانسته است ثمره سال‌ها تحقیق در حوزه خواب را با زبانی بسیار ساده و روان در کتاب چرا می خوابیم با خواننده به اشتراک بگذارد. او در این کتاب به سوالات مهمی در حوزه خواب جواب می‌دهد و ذهن مخاطب را نسبت به مسئله خواب رونش می‌کند. واکر به‌خوبی خواب را می‌شناسد و توانایی خوبی در شناساندن آن به خوانندگان خود هم دارد. او مراحل خواب را به خواننده توضیح می‌دهد و می‌گوید که در هر مرحله چه اتفاقی در مغز افراد رخ می‌دهد. عوامل موثر بر خواب، تاثیر الکل و کافئین بر کیفیت خواب و تاثیر خواب بر وضعیت روانی و جسمی ما از مهم‌ترین واقعیت‌هایی هستند که در کتاب چرا می خوابیم بررسی می‌شوند. نکته قابل توجه در این کتاب، استفاده از جنبه‌های مثبت خواب برای بهبود وضعیت سلامتی و حتی کارایی ذهن است. واکر نشان می‌دهد که اگر خواهان موفقیت هستیم، باید به مسئله خواب به چشم دیگری نگاه کنیم و آن را پلی برای رسیدن به خواسته‌ها ببینیم. خلاصه کلام اینکه اگر بدخواب هستید یا به خواب شبانه توجه کافی ندارید یا حتی اگر خوش‌خواب هستید و دوست دارید با خیال راحت بیشتر بخوابید، این کتاب به شما کمک خواهد کرد که با دلایل منطقی و علمی، از واقعیت‌های نهفته در مسئله خواب باخبر شوید.

جوایز و دستاورد های خلاصه کتاب چرا می خوابیم

کتاب چرا می‌خوابیم یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز بوده است و نشریه فایننشال تایمز این کتاب را به‌عنوان اثری مهم قلمداد کرده است. این کتاب در بخش کتاب‌های پزشکی ریوی وبسایت آمازون رتبه یک فروش و در بخش اختلالات خواب همین وبسایت، رتبه ششم فروش را کسب کرده است. چرا می‌خوابیم علاوه بر مبازخورد مثبت از منتقدان توجه خوانندگان سرتاسر جهان را به خود جلب کرده و به زبان‌های مختلفی ترجمه شده است.

این کتاب مناسب چه کسانی است؟

همه کسانی که به مسائل مربوط به مغز علاقه دارند، می‌توانند از اطلاعات جذاب این کتاب استفاده کنند و از آن لذت ببرند. این کتاب برای دانشجویان علوم اعصاب و همچنین دانشجویان رشته روانشناسی مفید و خواندنی است و کمک می‌کند که به ادراک خود از مسئله خواب و ارتباط آن با مغز وسعت ببخشند.

صاحب نظران راجع به کتاب چه می گویند؟

گشتی تفکرآمیز در حالت‌های خواب که هنوز به‌خوبی درک نشده است. چرا می خوابیم کتابی است که ماموریتی دارد. واکر عاشق خواب است و می‌خواهد که ما هم عاشق خواب شویم. او برای اقناع مخاطب این استدلال را مطرح می‌کند که ما درگیر اپیدی از دست دادن خواب خاموش هستیم که بزرگترین چالش بهداشت عمومی در قرن ۲۱ محسوب می‌شود. (نیویورک تایمز) یک متخصص مغز و اعصاب روشی انقلابی برای هوشمندتر شدن، شادتر بودن بودن و سلامتی و حتی از بین بردن سرطان پیدا کرده است. خوب خوابیدن در شب. احتمالا خیلی عجولانه است که بگویم این کتاب چطور زندگی من را نجات داد، اما به قطع می‌توانم بگویم که این کتاب چشم را باز کرده است. (گاردین) کتابی محرک و مهم که باید بخوانید و شما باید این کتاب را بخوانید. نویسنده عاشق خواب و هرچیزی که خواب به ما هدیه می‌کند است، اما لطفا خواندن این کتاب را به قبل از خواب موکول نکنید. (فایننشال تایمز) واکر دانشمند است. او برای ساده‌ترین مخاطب‌ها می‌نویسد و مفاهیم را با زیرکی با تشبیهاتی قابل درک می‌کند. همه مدیران، صاحبان مشاغل، والدین، معلمان و هرکسی که تابحال از خواب بد شبانه رنج برده است باید این کتاب را بخواند. (نشریه لایبرری)

بخش هایی از متن کتاب

خواب در شب قبل از یادگیری خوابِ قبل از یادگیری به توانایی ما در ایجاد خاطرات جدید نیروی تازه‌ای می‌بخشد. هر شب این کار را می‌کند. زمانی که بیدار هستیم، مغز دائماً اطلاعات جدید را (به‌عمد یا غیر‌عمد) به‌دست می‌آورد و جذب می‌کند. این اطلاعات مربوط به حافظه که در حال عبور هستند، توسط قسمت‌های خاصی از مغز ضبط می‌شوند. در مورد اطلاعاتی که مبتنی بر واقعیتند (یا آنچه اکثر ما فکر می‌کنیم از نوع یادگیری کتابی است، مانند به‌خاطر سپردن نام افراد، شماره تلفن جدید یا مکانی که ماشین خود را پارک کرده‌اید) منطقه‌ای از مغز به نام هیپوکامپ به شما کمک می‌کند تا این تجربه‌های در حال عبور را متوقف و جزئیات آن‌ها را به‌هم وصل کنید. هیپوکامپ ساختاری انگشت‌مانند و دراز است که در دو طرف مغز شما و در عمق آن قرار گرفته است و مخزنی کوتاه‌مدت یا انبار موقت اطلاعات را برای اندوختن خاطرات جدید ارائه می‌دهد. متأسفانه، هیپوکامپ ظرفیت ذخیره‌سازی محدودی دارد، تقریباً مانند فیلم‌های قدیمی دوربین عکاسی یا اگر بخواهیم از قیاس مدرن‌تری استفاده کنیم، فلش مموری. اگر از ظرفیت آن فراتر بروید، این خطر وجود دارد که نتوانید اطلاعات بیشتری اضافه کنید، یا خاطره‌ای را با دیگری جایگزین کنید: یک بدبیاری که «فراموشی به‌دلیل تداخل» نامیده می‌شود. پس مغز چگونه از پس این چالش برمی‌آید؟ چند سال پیش، این سوال برای تیم تحقیقاتی من مطرح بود که آیا خواب به کمک یک مکانیسم انتقال به حل این مشکل ذخیره‌سازی کمک می‌کند یا نه. ما بررسی کردیم که آیا خواب خاطرات جدید را به محل نگهداری دائمی‌تر و طولانی‌مدت‌تری در مغز منتقل و با این کار، انبار‌های حافظه‌ی کوتاه‌مدت ما را آزاد می‌کند تا با توانایی شاداب‌تری برای یادگیری بیدار شویم یا نه.

دسته بندی
--:--
--:--
  • 15
  • 15
  • ذهن
ذهن
0

0-
  • 15
  • 15
  • 1.0x
تنظیمات سرعت
  • 0.75x
  • 1.0x
  • 1.25x
  • 1.5x
  • 1.75x
  • 2.0x
انصراف