- فروشگاه
- جستجو
- کتابخانه
- تنظیمات
- دانلود
- ویدئوهای انگیزشی
نمیدونی چه کتابی بخونی؟
ما در اینستاگرام ذهن بهترین کتابهای توسعه فردی و کسب و کار رو بهتون معرفی می کنیم


خلاصه کتاب خلق مدل کسب و کار
/
6,900 تومان
/

خلاصه کتاب خلق مدل کسب و کار
هر سازمان و کسبوکاری که راهاندازی میشود، به مدل منحصر بهفرد خود برای کارکرد بهینه و درست نیاز دارد. اگر در دنیای کسبوکار باشید، حتما میدانید که مدل کسبوکار تا چه اندازه در بهینهسازی روند یک سازمان موثر است و میتواند تعیین کننده باشد. کتاب خلق مدل کسب و کار، کتابچه راهنمایی برای تعیین چشماندازها و چینش درست بازیکنان در مدل کسبوکار است. این کتاب به شما کمک میکند که مدلهای کسبوکار قدیمی را دور بریزید و بنگاه اقتصادی خودتان را با توجه به شرایط روز طراحی کنید. این کتاب به شما میآموزد ک

شناسنامه خلاصه کتاب خلق مدل کسب و کار
عنوان کتاب: خلق مدل کسب و کار عنوان کتاب به زبان اصلی: Business Model Generation: A Handbook for Visionaries, Game Changers, and Challengers نویسنده: الکساندر استروالدر و ایو پیگنیور نوع کتاب: خلاصه کتاب صوتی امتیاز کتاب: ۴.۶ از ۵ (Amazon)، ۴.۲ از ۵ (Good reads)، ۲.۸ از ۵ (Barnes & Noble)

اهداف خلاصه کتاب خلق مدل کسب و کار
این کتاب به شما کمک میکند که بتوانید کسبوکارتان را به چالش بکشید و قواعد حاکم بر آن را دوباره تنظیم کنید. کتاب خلق مدل کسب و کار راهنمایی است که به همه مدیران تجاری میآموزد نگرشی تازه به شرکتشان داشته باشند و با تغییر قواعد بتوانند پیشرفت کنند. در این کتاب خواهید آموخت که چطور الگوهای قدیمی حاکم بر کسبوکارتان را از بین ببرید و با بهکارگیری قواعد جدید معدلات را بهم بزنید. در این کتاب با الگوهای مهم کسبوکار آشنا خواهید شد. آموزههای کتاب الکساندر استروالدر به شما کمک میکند که بتوانید مدلهای کسبوکار را درک و آن را به خوبی تجزیه و تحلیل کنید.

درباره نویسنده خلاصه کتاب خلق مدل کسب و کار
الکس استروالدر، نویسنده، کارافرین، سخنران و یکی از شخصیتهای شناخته شده در دنیای استراتژی کسبوکار در جهان است. او در رده چهارم پنجاه متفکر برتر مدیریت در سرتاسر دنیا قرار دارد. استروالدر مدرک دکتری خود را از دانشگاه HEC لوزان سوئیس دریافت کرد. عمده شهرت استروالدر به دلیل سادهسازی روندهای استراتژیک و مدلهای کسبوکار است. بسیاری از شرکتهای بزرگ دنیا مانند مایکروسافت، کوکاکولا، نستله، مسترکارد، سونی، فوجیتسو،کلگیت و اینتل از مشاورهها و راهنماییهای این متفکر استراتژیک استفاده میکنند. استروالدر موسس و مدیر شرکت Stratgyzer است. این شرکت در زمینه برگزاری دورههای آنلاین، برنامهها و خدمات مربوط به فناوری و کمک به سازمانها در تدوین استراتژی فعالیت دارد. ایو پینگیور، نویسنده دیگر کتاب خلق مدل کسب و کار، استاد دانشگاه لوزان سوئیس است و علاوهبر آن دانشگاه در دانشگاه ایالتی جورجیا، بریتیش کلمبیا، دانشگاه ملی سنگاپور و مونترال به تدریس پرداخته است. ایو پینگیور به همراه استروالدر در رتبه چهارم موثرترین متفکران مدیریت اندیشهورز در جهان قرار دارند.

نقد خلاصه کتاب خلق مدل کسب و کار
ارزش کتاب خلق مدل کسب و کار استفاده از متخصصین ویژه و کاربلد از سرتاسر جهان است. این دو نویسنده توانستهاند به بهترین وجه ممکن کتابشان را طراحی کنند و جای انتقادی نگذارند. این کتاب علاوهبر ارزش محتوایی، طراحی بصری ویژهای هم دارد. استروالدر و پینگیور سعی کردهاند پیچیدهترین مفاهیم مدیریتی را با سادهترین بیان ممکن به مخاطب ارائه کنند. آنها به خواننده کمک میکنند که بتواند بهسادگی تجزیه و تحلیل بوم کسبوکار را یاد بگیرد و بوم منحصر بهفرد کسبوکار خود را خلق کند. این کتاب از تکنیکهای مدرنی استفاده میکند که مورد توجه بسیاری از شرکتهای برتر جهان قرار گرفتهاند. اگر دوست دارید که مدل کسبوکارتان را با بهترین و پیشرفتهترین روشهای ممکن خلق و پیادهسازی کنید، این کتاب مخصوص شماست تا قوانین را به نفع خودتان تغییر دهید.

جوایز و دستاورد های خلاصه کتاب خلق مدل کسب و کار
کتاب خلق مدل کسب و کار در رده برترین کتابهای مدیریت و استراتژی مدیریتی قرار دارد. این کتاب که توسط دو تن از برترین متفکرین مدیریت و استراتژیستهای برتر دنیای تدوین شده است، به زبانهای مختلفی ترجمه شد و توانست به نویسندگان کمک کند تا جای خود را در رده بهترین و تاثیرگذارترین متفکرین دنیا در مدیریت، محکم کنند.

این کتاب مناسب چه کسانی است؟
مدیران و صاحبان کسبوکاری که دوست دارند سازمانشان را توسعه دهند و قواعد قدیمی را دور بریزند میتوانند از آموزههای این کتاب استفاده کنند.

صاحب نظران راجع به کتاب چه می گویند؟
مجموعهای کاملا چشمگیر از بسیاری از ایدههای رایج درمورد ساختار و توسعه مشاغل و کسبوکارها. (Anglohigher.com) این کتاب راهنما احتمالا کمک شایانی به ارزیابی مدلهای تجاری خواهد کرد. (Antello.com)

بخش هایی از متن کتاب
نقطه مرجع مشترک همه ما مفروضاتی ضمنی در ذهن خود داریم. ارائه تصویری که این مفروضات غیرصریح را به اطلاعات صریح تبدیل کند، روشی قدرتمند جهت بهبود گفتگوها است. این کار مدل کسبوکار را به موضوعی ملموس و ماندگار تبدیل کرده و برای مشارکت کنندگان در گفتگوها، نقطه مرجع قابل اتکا ایجاد میکند. با توجه به این که افراد توانایی نگهداری تعداد محدودی ایده را در حافظه کوتاه مدت خود دارند، ارائه مدل کسبوکار به صورت تصویری، جزئی ضروری از یک گفتگو خوب است. حتی سادهترین مدلهای کسبوکار از چندین جزء سازنده و روابط داخلی بین آنها تشکیل یافته است. تابلوی طراحی مدل کسبوکار یک زبان تصویری مشترک است. این تابلو نه تنها یک نقطه مرجع پدید میآورد، بلکه واژگان و دستور زبانی ایجاد میکند که بهوسیله آن افراد بهتر میتوانند یکدیگر را درک کنند. هنگامی که افراد با تابلوی طراحی مدل کسبوکار آشنا می ش وند، این تابلو نقش یک توانمندساز قوی را در بحثهای متمرکز در مورد اجزای مدل کسبوکار و چگونگی تناسب آنها، ایفا میکند. این موضوع بخصوص در سازمانهایی ارزشمند است که دارای ساختار گزارش دهی ماتریسی هستند و در آنها افراد در گروههای کاری و تیمهای موقت، با زمینههای تخصصی کاری یکدیگر آشنایی کمی دارند. زبان تصویری مشترک از مدل کسبوکار، از تبادل ایده بهشدت پشتیبانی کرده و یکپارچگی تیمی را افزایش میدهد. مصورسازی مدلهای کسبوکار در قالب یک گروه، مؤثرترین شیوه برای دستیابی به درک مشترک است. افراد از قسمتهای مختلف سازمان ممکن است درک عمیقی از بخشهایی از مدل کسبوکار داشته باشند، اما فاقد دیدگاهی منسجم از کل مدل کسبوکار هستند. هنگامی که افراد خبره به صورت مشترک مدل کسبوکار را به صورت یک طرح درمیآوردند، هر کس درک مناسبی از مؤلفههای مجزای مدل کسبوکار کسب کرده و به درکی مشترک از روابط بین این اجزا دست مییابد. تابلوی طراحی مدل کسبوکار شبیه بوم نقاشی یک هنرمند است. هنگامی که یک هنرمند شروع به نقاشی میکند، اغلب یک ایده مبهم- نه یک تصویر دقیق - در ذهن خود دارد. او عادت ندارد که کار خود را از یک گوشه بوم آغاز و آن را با ترتیبی مشخص ادامه دهد، بلکه او کار را از جایی که فکرش الهامبخش آن است، آغاز کرده و به صورت ذاتی نقاشی را میکشد. پابلو پیکاسو در این زمینه میگوید: «من کار خود را با یک ایده آغاز میکنم، سپس این ایده تبدیل به چیز دیگری میشود.»

- 15
- 15
- 1.0x
- 0.75x
- 1.0x
- 1.25x
- 1.5x
- 1.75x
- 2.0x