• فروشگاه
  • جستجو
  • کتابخانه
  • تنظیمات
  • دانلود
  • ویدئوهای انگیزشی
خلاصه کتاب پارادوکس انتخاب

خلاصه کتاب پارادوکس انتخاب

نویسنده : بری شوارتز
راوی : کاترین صادق پور

/

6,900 تومان

/

( 17 )
خلاصه کتاب پارادوکس انتخاب
پخش دمو

خلاصه کتاب پارادوکس انتخاب

شاید اگر روزی از ما درباره مزیت‌های زندگی در عصر جدید بپرسند، از فراوانی محصولات و خدمات به‌عنوان یکی از مزایای ویژه این عصر نام ببریم. کافی است که برای خرید روزانه به فروشگاه نزدیک محل زندگی‌مان برویم تا ساده‌ترین نمود این مزیت را در قفسه‌های فروشگاه ببینیم. این ساده‌ترین و ابتدایی‌ترین شکل فراوانی انتخاب در زندگی روزمره انسان امروزی است. شما می‌توانید این گزینه را به گزینه‌های پیچیده‌تری مانند عرصه‌های شغلی و کسب‌وکار، انتخاب پزشک معالج، انتخاب شریک زندگی، انتخاب رشته و... هم تعمیم بدهید. اما

«انتخاب به همان میزان که دارای ارزش ابزاری است، دارای ارزش دیگری است که شاید مهم تر هم باشد. آزادی در انتخاب دارای ارزشی است که شاید بتوان آن را «ارزش ابرازی» نام نهاد. انتخاب آن چیزی است که ما را قادر می سازد به جهان بگوییم که چه کسی هستیم و به چه چیزی اهمیت می دهیم.»

شناسنامه خلاصه کتاب پارادوکس انتخاب

عنوان کتاب: پارادوکس انتخاب عنوان کتاب به زبان اصلی: The Paradox of Choice نویسنده: بری شوارتز نوع کتاب: خلاصه کتاب صوتی امتیاز کتاب: ۴.۴ از ۵ (Amazon)، ۳.۸ از ۵ (Good reads)، ۴.۱ از ۵ (Audible)

اهداف خلاصه کتاب پارادوکس انتخاب

بری شوارتز در کتاب پارادوکس انتخاب درتلاش است تا با خوانندگان خود از مسئله‌ای صحبت کند که در عین اهمیت شاید کمتر به آن توجه شده باشد. مسئله تنوع انتخاب علی‌رغم همه مزایایی که در اختیار افراد گذاشته، به‌نوعی باعث ایجاد استرس و اضطراب بیشتر هم شده است. شوارتز مفهوم محوری کتاب خود را بر همین مسئله بنیان گذاشته است و در تلاش است تا به شما بیاموزد که چطور بتوانید در میان دنیای انتخاب‌های رنگارنگ و متنوع، کمترین میزان اضطراب و استرس را تجربه کنید. شما در کتاب پارادوکس انتخاب یاد می‌گیرید که با به‌کار بردن تکنیک‌های آسان و کوچک، احساس بهتری نسبت به فعالیت‌های روزمره خود داشته باشید و سطح کمتری از استرس روزانه را تجربه کنید.

درباره نویسنده خلاصه کتاب پارادوکس انتخاب

بری شوارتز روانشناس معروف آمریکایی است که در ۱۵ آگوست ۱۹۴۶ در همین کشور متولد شد. او مدرس دانشگاه است و در رشته تئوری اجتماعی در دو دانشگاه سوارثمور و برکلی مشغول به تدریس است. شوارتز تحصیلات خود را در دو دانشگاه نیویورک و پنسیلوانیا در رشته روانشناسی به پایان رساند. از این روانشناس معروف تابحال هشت کتاب منتشر شده است که پارادوکس انتخاب معروف‌ترین آن‌ها محسوب می‌شود. چرا کار می‌کنیم، خرد عملی، هزینه زندگی، روانشناسی یادگیری و رفتار، یادگیری و حافظه، جتگ طبیعت انسان و رفتارگرایی دانش و طبیعت انسان از دیگر آثار شوارتز هستند.

نقد خلاصه کتاب پارادوکس انتخاب

بری شوارتز در این کتاب از پارادوکسی پرده برمی‌دارد که شاید به آن توجه نکرده باشیم. تنوع انتخاب ما درعین آزادی عملی که برایمان به ارمغان می‌آورد ما را محدود هم کرده است. هرچقدر گستره انتخابمان وسیع‌تر باشد، انتخاب برایمان سخت‌تر خواهد بود. شوارتز در این کتاب با منطقی ساده و نثری روان به ما نشان می‌دهد که چطور بتوانیم از چالش بزرگ پیش‌رویمان که همان تعدد انتخاب و اضطراب ناشی از ترس از انتخاب اشتباه باشد، بپرهیزیم. او به سادگی به خواننده خود می‌آموزد که با محدود کردن انتخاب‌ها و حذف گزینه‌های اضافی، مهم ترین مسئله که سلامت روانی‌شان است را تضمین کنند. این کتاب یکی از آموزش‌هایی است که برای داشتن آرامش در زندگی امروز ضروری و واجب محسوب می‌شوند.

این کتاب مناسب چه کسانی است؟

اگر در زندگی دچار وسواس و اضطراب بیش از اندازه می‌شوید نیاز خواهید داشت که این کتاب را بخوانید. این کتاب به شما کمک می‌کند که انتخاب‌هایتان را راحت‌تر انجام دهید و تردید کمتری را تجربه کنید، درنتیجه استرس کمتری را هم تحمل خواهید کرد.

صاحب نظران راجع به کتاب چه می گویند؟

این کتاب (پارادوکس انتخاب) کتابی مفید است که براساس تحقیقات علمی نوشته شده و منطقی بسیار خوبی دارد. (New York Observer) بری شوارتز با نوشتن این کتاب دست روی ویژگی عاطفی مردم گذاشته است. (کریستین سنچری) این کتاب از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است که به‌صورت علمی به خواننده آموزش می‌دهد که چطور بر استرس ناشی از تصمیم‌گیری فائق بیایند. (پابلیشرز ویکلی) شوارتز علی‌رغم علاقه‌ای که به استفاده از زبان پرطمطراق نشان می‌دهد، به‌خوبی توانسته است بینش خوبی نسبت به خطرات و ریسک‌های زندگی روزمره و تصمیمات ارائه کند. (بوک لیست) شوارتز در این کتاب نشان می‌دهد که ما انتخاب‌های زیادی در جهان مدرن داریم. این تعدد باعث می‌شود که مصرف کننده ناتوان و ناراضی از انتخاب باشد. این کتاب، کتابی است که هر اندیشمند نیاز به خواندن آن پیدا خواهد کرد. (مارتین ای پی گیلمان)

بخش هایی از متن کتاب

بیش از دو قرن پیش، آدام اسمیت مشاهده کرد که آزادی فردی در انتخاب موجب تضمین حداکثری تولید کارآمد و توزیع کالاهای اجتماعی می‌شود. یک بازار رقابتی که توسط دولت محدود نشده و مملو از کارآفرینانی است که مشتاق توجه دقیق به نیازها و علایق مشتریان هستند، به‌طور مطلوبی برابر مشتریان پاسخگو خواهد بود. تولیدکنندگان کالا و فراهم آورندگان خدمات، گوش‌به‌زنگ، انعطاف‌پذیر و رهاشده از قوانین و قیدوبندها، آنچه مشتریان می‌خواهند را به‌طور دقیق در اختیار آن‌ها قرار خواهند داد. انتخاب به همان میزان که دارای ارزش ابزاری است، دارای ارزش دیگری است که شاید مهم‌تر هم باشد. آزادی در انتخاب دارای ارزشی است که شاید بتوان آن را «ارزش ابرازی» نام نهاد. انتخاب آن چیزی است که ما را قادر می‌سازد به جهان بگوییم که چه کسی هستیم و به چه چیزی اهمیت می‌دهیم. این توصیف به همان اندازه نحوه پوشش ما بدیهی و سطحی است. لباس‌هایی که ما انتخاب می‌کنیم بیانی عمدی از ذائقه هستند و باهدف ارسال پیام‌هایی چون «من یک آدم جدی هستم»، «من یک آدم احساسی هستم»، «من ثروتمند هستم» یا «من این را می‌پوشم چون می‌خواهم بپوشم و نظر شما برای من مهم نیست» برگزیده می‌شوند. شما برای ابراز وجود به تعدادی مکفی از انتخاب‌ها نیاز دارید. این مسئله در سایر جنبه‌های زندگی‌تان نیز به‌عنوان انتخاب‌کننده صدق می‌کند. غذایی که می‌خوریم، خودرویی که می‌رانیم، خانه‌هایی که در آن‌ها زندگی می‌کنیم، موسیقی که گوش می‌دهیم، کتاب‌هایی که می‌خوانیم، تفریحات ما، مشارکت ما در امور خیریه، تظاهراتی که در آن‌ها شرکت می‌کنیم، همه و همه این انتخاب‌ها یک کارکرد بیانی دارند و اهمیت عملی آن‌ها مهم نیست.

دسته بندی
--:--
--:--
  • 15
  • 15
  • ذهن
ذهن
0

0-
  • 15
  • 15
  • 1.0x
تنظیمات سرعت
  • 0.75x
  • 1.0x
  • 1.25x
  • 1.5x
  • 1.75x
  • 2.0x
انصراف